Top travel locations to visit with quality flights from Flacco

Top destinations in the world for dutch tourists: Monterrico is a bit off the beaten path of Pacific coastal Guatemala. With beautiful black sand, volcanic beaches and far fewer faces than you’ll spot at some other beaches, it’s great for those looking for a true “escape” from reality. However, the Pacific currents and tides make for rough water and only very experienced swimmers should leave the safety of the beach to explore the waters of the ocean. If you’re into environmentalism and conservation, you can actively take part in saving a sea turtle by visiting one of the local sea sanctuaries (during the appropriate season) and help facilitate the release of baby sea turtles into the warmth and safety of the ocean.

Hong Kong is packed with many wonderful attractions – so it’s easy for visitors to the city to feel overwhelmed. Luckily for you, if you’re thinking about what to do in Hong Kong, our ultimate guide to our city’s top attractions will help you make the most of your trip. From hiking up Victoria Peak to admire Hong Kong’s breathtaking sceneries, to exploring the city’s best museums and historical landmarks, to some of the best free things to do, here’s our one-stop guide for any travelling tourist – or locals looking for more reasons to fall in love with Hong Kong all over again. And if all this isn’t enough, take a look at our list of the best things to do in Hong Kong, where you can discover even more things our great city has to offer.

Italy has an extensive Mediterranean coastline, speckled with unbelievable islands, beaches, and beautiful towns. Sailing around southern Italy is always a popular choice for European cruise holidays. What makes this area even better is its close proximity to Greece – allowing you to include both countries easily into your sailing itinerary. As Italy has a rather lengthy coastline, the different destinations each offer something completely unique. Some of the best places to visit in Italy for a sailing holiday include Sardinia, Amalfi, the Aeolian Islands, the Sorrentine Peninsula, and Sicily. The Cinque Terre is another great coastal destination for those interested in sailing further north.

Korean Bell of Friendship: This is one of our most beautiful LA tourist attractions. Intricate relief patterns represent spirits and goddesses of liberty, victory and peace, while architectural details impart the colorful nature of Korean culture. Best visited on a clear, sunny day for a picnic and a stroll, the area features pristine views complemented by the yachts and charter boats of the harbor below. Visit the Cathedral of Our Lady of Angels: One of L.A.’s most innovative buildings and the largest Catholic cathedral in the country, it inspires visitors with its inviting grounds and museum, perfect for introspection.

This mammoth gateway (which guards the entrance to Meknes’ Imperial City district from the medina) is noted for its stunning decoration. Meant as a monumental reminder of the sultan’s might, the Bab al-Mansour is a magnificent relic of Meknes’ glorious era as capital of Morocco. It’s widely regarded as Morocco’s grandest and best preserved gateway. Come in the late afternoon to photograph the gate in the soft light, then wander through Meknes’ small maze of a medina, which is a much more laid-back affair than the medina of nearby Fes.

For our dutch guests:

El Mirador was een grote Maya-stad die bloeide vanaf ongeveer de 6e eeuw voor Christus en aan het einde van de 9e eeuw werd verlaten. De ruines van El Mirador werden herontdekt in 1926, maar kregen weinig aandacht vanwege de afgelegen locatie diep in de jungle van Noord-Guatemala. Tegenwoordig blijft de site grotendeels bedekt met tropische jungle. Een bezoek aan El Mirador is niet voor bangeriken. Het dorp Carmelita is het dichtstbijzijnde punt bij de ruines dat u met de auto kunt bereiken. Van daaruit duurt het een slopende tocht van minimaal vijf dagen en vier nachten door de jungle met mieren, teken en muggen die nooit afzien. Dat gezegd hebbende, mensen die deze reis maken, zullen het nooit vergeten.

Misschien wel de beroemdste door mensen gemaakte constructie ter wereld, de Eiffeltoren was oorspronkelijk gebouwd als tijdelijke tentoonstelling voor de Exposition Universelle van 1889. Het biedt een adembenemend uitzicht over Parijs en is zichtbaar vanaf de meeste uitkijkpunten in de stad. Afgezien van de nieuwe glazen vloer die in 2014 is geinstalleerd, die echt knoeit met je perceptie als je dapper genoeg bent om eroverheen te lopen, is er ook een panoramische champagnebar op de derde verdieping, een brasserie en een restaurant met een Michelin-ster. ‘S Nachts fonkelen de balken van de Eiffeltoren als lichtjes op een kerstboom (elk uur, elk uur).

Enkele topbestemmingen in de Egeische Zee zijn Franchini, Nafplion, Kreta en de eilanden Hydra en Spetses. Dit zijn plaatsen vol met unieke Griekse cultuur, geschiedenis en kunst. De Egeische Zee bevat eigenlijk meer dan 2000 eilanden – wat betekent dat een cruisevakantie hier vol kansen is. Net als de Ionische eilanden is de Egeische Zee goed opgezet voor iedereen die een zeilvakantie in Griekenland wil doen. De eilanden hier bieden hoogwaardige voorzieningen, handige havens en tal van rustige plekken om aan te meren. Enkele andere topbestemmingen in Griekenland voor een strandvakantie zijn Vassiliki, Porto Heli, Horto Pelion en Kos. Als je op zoek bent naar de droom van een Europese zomervakantie, kan het nauwelijks beter worden dan Griekenland.

Volg een zelfgeleide tour door Walt Disney Concertzaal: Hoewel het podium en de concertzaal zelf meestal niet toegankelijk zijn voor zelfs betaalde rondleidingen (vanwege repetities), zijn de openbare binnenruimtes en de tuin nog steeds behoorlijk spectaculair om te verkennen. Venetie grachten: kronkelend door schilderachtige, kleine (en zeer dure) huizen, de grachten zijn voorzien van boogbruggen en een prachtig landschap. Het is een geweldige plek om op de fiets mee te cruisen. Begin tussen Washington Avenue en Venice Boulevard. Bezoek Hollywood Forever Cemetery: Als een van onze oudste toeristische attracties in Californie komen fans nog steeds samen op 23 augustus in dit Hollywood-monument om hulde te brengen aan Rudolph Valentino. Cecil B. DeMille en Douglas Fairbanks, Sr. rusten hier ook uit. Vang in de zomer buitenfilms tegen betaling en in november ook de Dag van de Doden. Ga 100 jaar terug in de tijd: het Victoriaanse tijdperk had zijn invloed op de lokale architectuur, zoals blijkt uit de huizen in het 1300-blok van Carroll Avenue in Angelino Heights. Bradbury Building: Het unieke interieur heeft een atrium van vijf verdiepingen, afgewerkt met geglazuurde bakstenen en smeedijzeren grillwerk (inclusief de kooilift die bekend zal zijn van de vele hier gefilmde films). Lezen meer details op dit reisportaal Flacco.

White Water Rafting op de Zambezi River: een van de beste plekken ter wereld voor wildwatervaren, dit is een niet te missen avontuurlijke activiteit bij Vic Falls. De British Canoe Union heeft de Zambezi bij Victoria Falls geclassificeerd als riviervlotten van klasse 5 met: “extreem moeilijke, lange en gewelddadige stroomversnellingen, steile hellingen, grote afdalingen en drukgebieden”. Wildwaterraften op de Zambezi is absoluut een adrenaline-opwekkende ervaring! Kies uit raftingtrips van een halve dag tot een hele of een hele dag over de Zambezi-rivier. Je navigeert door enkele van de beste stroomversnellingen ter wereld in de beroemde Batoka-kloof! De beste tijd om te gaan raften bij Vic Falls is tussen juli en februari wanneer het waterpeil laag is. Wildwaterraften sluiten de winkel rond april tot mei, afhankelijk van de regen.

Author: ResortPro